Följ länken och fyll i dina uppgifter så får du ett ungefärligt pris direkt på skärmen, du kan direkt välja att skicka in din förfrågan eller avbryta den. Skickar du din förfrågan hör vi av oss med fler frågor och eventuellt en tid för platsbesök, därefter får du en specificerad offert för ditt projekt!

 

VILL DU BEGÄRA EN OFFERT?

Här nedan har  vi listat våra 2 vanligaste offert förslag. Vilket förslag passar dig bäst?

FAST PRIS

Med fast pris får ni en kostnad för hela projektet, då ingår allt material och all arbetskostnad i priset. Inkluderat i detta är även förbrukningsmaterial, bilkostnader, resekostnader och andra eventuella oförutsedda utgifter.

Vad är bra med ett fast pris? 
Du vet vad den slutgiltiga kostnaden blir till 100%.

Vad är mindre bra med ett fast pris?
Det kan bli dyrare än löpande räkning, när vi beräknar ett jobb med fast pris måste vi räkna med en viss marginal på arbetstiden och materialkostnaden då det kan uppkomma oförutsedda händelser (t.ex dolda fel, sjukdom, väderförhållanden, eller att maskiner och fordon går sönder).

LÖPANDE RÄKNING

Det innebär att du betalar för exakt så många timmar samt det material som går åt till ditt byggprojekt.

Vad är bra med löpande räkning?
Du betalar för de faktiska kostnaderna som uppkommer vid ditt bygge. Arbetskostnad, material, resekostnader tex.


Vad är mindre bra med löpande räkning?
Många känner att det kan kännas osäkert eftersom man inte vet vad det kommer att kosta i slutändan. Det kan kosta kunden mer än vid ett fast pris om det tex uppstår oförutsedda händelser, så som att golvet behövs göras om från grunden istället för att bara läggas om.

 

BEGÄR EN OFFERT

Vänta inte för länge med reparationsarbeten och renoveringsprojekten runt om i hemmet. Kontakta BomanJensen - snickeritjänst och låt oss ta hand om allt!

Vi är din kompletta hantverkare!


Ring eller mejla och berätta vad som behöver fixas så återkommer vi inom 24h med ett preliminärt kostnadsförslag eller bokar in ett hembesök hos er!

Försök att specificera så mycket som möjligt!

Välj ett alternativ
arrow&v

Tack för ditt meddelande!

_N8A3043.jpg
 
GODKÄND_VÄ_2021.png